AEGEE a Europa

structure

 

AEGEE-Europe treballa a nivell Europeu per poder coordinar tot el treball temàtic i organitzatiu que es fa dintre l’associació; com a conseqüència d’aquest treball, dintre d’AEGEE es divideixen les tasques  entre quatre grans grups, que acompleixen els nostres objectius.

Què té de bo formar part d’un grup de treball a nivell Europeu (‘European Bodies’)?

Treballar a nivell Europeu t’ajuda si treballes dintre del teu àmbit d’estudis però també t’ajuda a entendre com treballar amb un grup amb persones de diferents països, com funciona una organització internacional i també t’obre portes a conèixer a diferents organismes Europeus i empreses

La classificació dels European Bodies d’AEGEE s’organitza així:

Working Groups

Els grups de treball o ‘Working Groups’ s’encarreguen de part del treball temàtic d’AEGEE, son permanents dintre l’associació i treballen conjuntament amb les antennes d’AEGEE i organismes internacionals. Els WGs que hi ha actualment són:

AEGEE-Academy
Culture Working Group
Education Working Group
Environmental Working Group
Human Rights Working Group
International Politics Working Group
Sports Working Group
Visa Freedom Working Group
Language Working Group

Thematic Projects

Els projectes temàtics o ‘Thematic Projects’ s’encarreguen de part del treball temàtic d’AEGEE, són temporals amb una durada generalment de dos anys i treballen conjuntament amb les antennes d’AEGEE. Els projectes s’aproven i es ratifiquen a l’Agora, l’assamblea general d’AEGEE. Els projectes temàtics que hi ha actualment a AEGEE són:

Summer University
Eastern Partnership Project
Health4Youth
Europe in Exchange
Youth unEmployment
Higher Education Days
YOUrope needs YOU!
European Day of Languages
EuroArab

Comissions

Les ‘Comissions’ s’encarreguen de part del treball organitzatiu d’AEGEE, treballen directament amb el ‘Comité Directeur’ i alguns també amb les antennes. Són molt útils per a estudiants que vulguin treballar en una organització internacional; estudiants de dret, economia, finances, ciències polítiques o psicologia són alguns dels quals se’n beneficien d’aquest treball. Les Comissions són:

Audit Commission
Juridical Commission
Mediation Commission
Network Commission

Committees

Els ‘Committees’ s’encarreguen de part del treball organitzatiu d’AEGEE, enllaçant el treball temàtic amb l’organització, assegurant-se que es realitza de forma correcta. Treballen bàsicament amb el Comité Director i els ‘Network Comissioners’ que fan d’enllaç amb totes les antenes. Els Committees són:

Action Agenda Coordination Committee
Corporate Relations Committee
Events Committe
Human Resources Committee
Information Technology Committee
Public Relations Committee

Altres

Hi ha altres European Bodies que no entren dintre de cap d’aquests quatre grups, com és per exemple el ‘Comité Directeur’ o els ‘Liaison Officers’, podeu veure la informació sobre aquests en els següents enllaços:

Comité Directeur
Liaison Officers
Policy Officers

 

Vols saber més?

Pàgina web d’AEGEE-Europe
Members portal