Summer University

Què és una Summer University?

La Summer University es un esdeveniment que té lloc durant l’estiu de durada entre una i quatre setmanes en la majoria de ciutats en les quals AEGEE es troba present. Entendre i explorar la multiculturalitat i la dimensió del continent Europeu, eliminar fronteres regionals, lluitar per tolerància i educar ciutadants de ment oberta son algunes de les raons perquè entre 20 i 50 joves Europeus d’arreu d’Europa es troben en cada Summer University, per tastar la diversitat del multiculturalisme.

El Projecte Summer University va nàixer al 1988 amb la intenció de rpomoure l’integracio Europea. Aquest projecte es l’eina principal d’AEGEE d’acosenguir aquest difícil però fascinant objectiu. Desde llavors, s’ha continuat cada any amb la participació de més de 120 antennae.

Les activitats dutes a terme a les Summer University van desde acadèmiques, classes per a aprendre un idioma extranger, diferents cursos en temes tècnics a activitats multiculturals: failmiarlitzar-se amb la cultura finesa, història d’espanya, mitologia grega; aprendre com navegar, assistir a un curs de fotografía a Turquía o caminar entre boscos polonesos. A més a més, cada Summer University segueix un tema concret durant la seva realització que pot estar relacionat amb Integració Europea, Política Internacional, Ciutadania Activa, Educació, Cultura, Pau, Desenvolupament Personal i molts més.

En una Summer University se’t donarà la oportunitat de provar menjars diferents, escoltar musica d’arreu, ballar amb aquesta música i al final enamorar-te’n, fer bons amics de diferents països i després organitzar viatges junts, aprendràs a dir “hola” en 20 llengues diferents, et sentiràs lliure, estimaràs, aprendràs noves coses, faràs coses que no havies imaginat mai… Sentiràs l’AEGEE spirit, sentiràs què és una SU!

Més informació a la pàgina del Summer University Coordination Team

2014

2012